South West-vaatteeet

Alamme muuttuu nopeasti – ja samanaikaisesti myös maltillisesti. Trendeissä ja muodissa kaudet vaihtuvat nopeasti, mutta toimivien ja tyylikkäiden perusvaatteiden tarve tulee aina olemaan vakaa. Olemme South West valikoimassamme löytäneet näiden tarpeiden välille toimivan tasapainon. Kasvavasta valikoimastamme löytyy niin ajattomia klassikoita kuin uutuuksiakin sisältäen sitä jotain erilaista.

Laajasta valikoimastamme löytyy vaatteita vahvistamaan niin omaa identiteettiä kuin yrityskuvaakin. Vaatteet ovat osa identiteettiä, oli sitten kyse henkilöstä, ryhmästä tai yrityksestä. Tuotteissamme tärkeää on laatu, tyylikäs muotoilu ja hyvä istuvuus. South West tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon kuvan, tekstin tai logon käytön tarve. Monipuolinen Mix Concept tarjoaa useita tyylikkäitä yhdistelmiä. Valitse asukokonaisuus kuoritakista, kuorihousuista, kevyttoppatakista/liivistä tai fleecestä – ja yhdistä siihen yrityksesi tyyli ja värit. Tuttuun tapaan tuotteet tarjoavat lukuisia yksilöintimahdollisuuksia ja tyylin muokkaustapoja. Yhtenäisillä vaatteilla voit korostaa identiteettiäsi ja vahvistaa yhteenkuuluvuutta.

South Westin vaatteet ovat suunnattu aktiivisille ihmisille. Vaatteet ovat urheilullisia ja niissä on mukava liikkua. Mallistostamme löytyy useita teknisiä tuotteita, jotka on suunniteltu nimenomaan kuntoiluun ja liikuntaan.

Tavoitteemme on tarjota vaatteita, joita halutaan käyttää niiden tyylikkyyden, toimivuuden ja laadun johdosta. Vaatteitamme halutaan käyttää myös South Westin järkevien ja ympäristöystävällisten valmistus- ja materiaalikysymyksiin liittyvien panostusten johdosta. Panostamme huomattavasti Sustainable Choice -valikoimamme kasvuun. Mallistoon lisätään uusia tuotteita jatkuvasti.

South West 2019 on valikoima, josta olemme ylpeitä. Se on tulos, jonka olemme saavuttaneet niin määrätietoisella työllä kuin jälleenmyyjiemme ja erityisesti loppuasiakkaidemme kanssa käytyjen keskusteluiden kautta.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.