Tietoa Vaatemyynti.fi verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy yritys Fin Vaatturit Oy (Y-tunnus 2766023-6). Toimitamme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.vaatemyynti.fi tai soittamalla numeroon 044 2403827. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa on linkki käyttäjäkohtaiselle tilausvahvistussivulle. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa on viitenumero ja linkki sivustomme Käyttäjätili-sivulle, missä voit sisäänkirjautuneena tarkastaa tekemäsi tilauksen sisällön ja tarvittaessa päivittää yhteystietojasi.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai yrityksille toimitettavalla laskulla. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Danske Bank
  • Tapiola
  • Aktia/Pop/SP
  • Handelsbanken
  • Ålandsbanken
  • S-Pankki
  • Luottokunta (Visa, Visa Electron, Mastercard)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Toimitustavat ja toimituskulut

Nouto sovitusti yrityksen toimipaikasta (0,00 e)
Postipaketti, Posti. Toimitetaan lähimpään Postin noutopisteestä  (9,90 e) 
Toimitus yrityksen ovelle, Posti (12,90 e) (HUOM: vain yritysasiakkaille)

Pikkupaketti, Matkahuolto. Toimitetaan postilaatikkoon / postiluukkuun (3,90 e)
Lähellä-paketti, Matkahuolto. Toimitetaan lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaatti  (6,90 e)
Kotijakelu-paketti, Matkahuolto (12,90 e)

(Yli 200 euron tilaukset toimitamme ilman rahtimaksua.)
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. 
Toimitusaika tuotteille ilman painatusta on 3-7 arkipäivää. Painetuilla tuotteilla 7-14 arkipäivää.

Meistä riippumattomat ulkoiset tekijät voivat tuoda viivästyksiä ja puutteita tilauksiin.

Suomen ulkopuolelle toimitukset ainoastaan sovitusti.

Nouto postista

Toimitamme Postitilaukset pakettina ja maksikirjeenä vastaanottajalle noudettavaksi lähimpään Postin myymälään. Maksuton säilytysaika Postin myymälässä on saapumisviikko + 2 täyttä kalenteriviikkoa. Vastaanottajalle toimitetaan saapumisilmoitus tekstiviestillä ja tarvittaessa muistutusviesti sähköpostilla.

Toimitus yrityksen ovelle

Posti toimittaa paketin tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Nouto toimipisteestä

Kun valitset toimitustavaksi “Nouto toimipisteestä”, voit itse noutaa tilaamasi tuotteet toimipaikastemme sovitusti. Sovi noudosta soittamalla 044 2403827.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Asiakas palauttaa tuotteen omakustanteisesti lähettäjälle. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja (kuten asiakkaan omilla merkeillä painettuja tai brodeerattuja) tuotteita. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää.

Palautusosoite: Raatekankaantie 22, 80100 Joensuu
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Finvaatturit Oy pidättää tuotteen omistusoikeuden kunnes tuote on kokonaan maksettu.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla jani@vaatemyynti.fi tai puhelimitse 0504059808.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.
Normaalista kulumisesta, tuotteen virheellisestä käytöstä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Epäselvissä tapauksissa reklamoidut tuotteet toimitetaan valmistajalle, joten käsittely kestää yleensä 1-2 viikkoa.
Mikäli kyseessä on selkeä valmistusvirhe, toimitamme korvaavan tuotteen välittömästi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja tietosuojakäytäntöömme. Tilaamalla Asiakas hyväksyy kulloisetkin tietojen käsittelyn ehdot.

Fin vaatturit Oy käsittelee kaikki asiakastiedot tietosuojaselosteemme mukaisesti, eikä luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille ilman Asiakkaan suostumusta.

KirjauduOstoskori