Cutter & Buck

Cutter & Buck on vuonna 1989 Seattlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten urheiluvaatteiden, sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Yhtiö on valmistanut tekstiilejä menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle-brändiksi, joka heijastaa Yhdysvaltojen luoteisrannikon asukkaiden elämäntyyliä.

Vuonna 1990 Seattlea ei vielä tunnettu maailman grunge-pääkaupunkina eikä myöskään lukuisten menestyksekkäiden internet-yritysten, kuten amazon.com, keskuksena. Ilmassa oli kuitenkin jotain erityistä, joka enteili tulevaa: kaupungin ilmapiiri ja elämäntyyli olivat ainutlaatuiset.Tuona vuonna perustimme Cutter & Buck -tuotemerkin, joka on osa Seattlen menestystarinaa ja vaikuttanut osaltaan ”Pacific Northwest”-elämäntyylin leviämiseen ympäri maailmaa.

Pacific Northwest eli Yhdysvaltojen luoteisrannikko on aina ollut kotimme. Tämä alati muuttuvista sääoloista tunnettu alue on täynnä kontrasteja: hyökyaaltoja ja jylhää rannikkoa, moderneja kaupunkeja ja koskematonta erämaata, ympäristötietoisuutta ja yrittäjähenkeä, perinteisiä arvoja ja edistyksellisiä ideoita. Kaikkien luoteisrannikon asukkaiden tapaan olemme meitä ympäröivän maiseman ja elämäntyylin muovaamia — joustavia, rentoja, itsenäisiä, uraauurtavia. Ja sellaisia ovat vaatteemmekin.

1990-luvulla Cutter & Buckia pidettiin edelläkävijänä, koska vaatteemme näyttivät ja tuntuivat yhtä hyviltä niin golfkentällä kuin sen ulkopuolella. Ja koska kiinnitimme erityistä huomiota yksityiskohtiin, tuotemerkkimme tunnettiin myös erinomaisesta laadusta. Saman tason olemme säilyttäneet tähän päivään asti. Uudisraivaajahenkemme huokuu jokaisesta valmistamastamme vaatteesta. Tavoitteemme on aina ollut – ja tulee aina olemaan – tarjota asiakkaillemme vaatteita, joissa he voivat saumattomasti siirtyä töistä viikonlopun viettoon, harrastuksiin ja iltaelämään.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Cutter & Buck miesten tekninen pikeepaita

  44,90  Valitse vaihtoehdoista
 • Cutter & Buck naisten tekninen pikeepaita

  44,90  Valitse vaihtoehdoista
 • Cutter & Buck Kelowna naisten tekninen pikeepaita

  49,90  Valitse vaihtoehdoista
 • Cutter & Buck Kelowna miesten tekninen pikeepaita

  49,90  Valitse vaihtoehdoista
 • Cutter & Buck Advantage premium miesten pikeepaita

  59,90  Valitse vaihtoehdoista
 • Cutter & Buck Advantage premium naisten pikeepaita

  59,90  Valitse vaihtoehdoista