Kuopio Rugby Club

KUOPIO RUGBY CLUB 2020
Kuopio Rugby Clubin tavoitteena on koko toiminnan ajan ollut edullisen urheiluharrastuksen tarjoaminen kaikille halukkaille. KRC:n junioritoiminta on täysin ilmaista ja he liikuttavat omien seuralaisten lisäksi Kuopiolaisia useissa liikuntatapahtumissa.

Rugby on laji, joka sopii monelle taustasta riippumatta ja myös edustusjoukkueissamme on pelaajia, jotka ovat löytäneet liikunnan riemun rugbystä aikuisiällä. SM-sarjoissa pelaavat KRC:N edustusjoukkueet ovat seuran lippulaiva ja ylpeyden aihe, mutta lisäksi seura näkee tärkeäksi arvoksi erityisesti nuorten liikunnan lisäämisen. Tulevina vuosina KRC on sitoutunut junioritoiminnan kasvattamiseen Kuopiossa.

Pienestä harrastusporukasta on yhteistyökumppaneiden avulla kasvanut aktiivinen urheiluseura, jonka jäsenillä on palava halu kehittää toimintaa edelleen.

Kuopion Rugby Club toimii täysin vapaaehtoistoiminnan voimin. Jäseniä seuralla on noin 80. Seuran jäsenet koostuvat pääasiassa pelaajista, mutta seuran toimintaan osallistuu myös ihmisiä kentän ulkopuolelta.

Tilaa fanituotteesi alla olevasta verkkokaupasta ja tue urheiluseuran taivalta Suomen johtavaksi rugbyseuraksi.

https://kuopiorugby.fi/

Showing all 17 results